Skip to main content

TVenRed

Continguts audiovisuals. Consolidació de la societat de la informació

A red.es produïm continguts audiovisuals per divulgar les iniciatives que es posen en marxa amb l'objectiu de consolidar la societat de la informació a Espanya. D'aquesta manera, elaborem els tipus de peces audiovisuals següents:

  • Vídeos de presentació d'actuacions i iniciatives impulsades per red.es i altres agents de l'Administració Pública i del sector TIC per al foment de la societat de la informació al nostre país.
  • Peces divulgatives que ajuden a formar els ciutadans i empresaris en la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Continguts d'actualitat amb les últimes dades de l'Observatori Nacional de les Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (ONTSI), i entrevistes en profunditat als principals agents del sector TIC a Espanya, és a dir, emprenedors d'èxit, líders d'opinió, agents influents, etc.

Per tant, produïm continguts tant per a la nostra entitat com per a agents externs. D'aquesta manera, som un nexe d'unió entre el sector públic i el privat, i fomentem la col•laboració entre els agents dels dos àmbits.

La distribució d'aquests continguts la fem des de les plataformes i canals següents: