Esteu aquí

 

 

 

Treballem per la convergència digital amb Europa

 

Fòrum Red.es
I Edició

El 15 de febrer de 2017, a la seu de l'entitat pública empresarial Red.es, va tenir lloc la primera sessió del Fòrum de Red.es que, sota el lema “El punt de trobada”, reunirà periòdicament diversos actors del sector TIC i de l'economia digital per debatre i consensuar iniciatives sobre transformació digital i altres àmbits rellevants de l'Agenda Digital. 

Descargar resumen en PDF [276KB] Aquest contingut només està disponible en castellà.

 
II Edició

El 16 de març es va celebrar el II Fòrum Red.es, que sota el títol “Cultura intel•ligent” va reunir una trentena de participants, que van exposar els reptes a què s'enfronta el sector cultural en el seu camí de transformació digital. La jornada es va centrar en l'àmbit dels arxius, les biblioteques i els museus. En aquesta segona edició van animar el Fòrum el secretari d'Estat i president de l'entitat, José María Lassalle, el director general José Manuel Leceta i el director de Serveis Públics Digitals, Francisco Javier García Vieira. 

Descargar resumen en PDF [412KB] Aquest contingut només està disponible en castellà.

 
III Edició

El 20 d'abril de 2017 es va celebrar el Fòrum Red.es de Continguts Digitals, un punt de trobada en el qual els representants de la cadena de valor dels continguts digitals, especialment l'animació i el videojoc, així com els organismes públics de l'Administració General de l'Estat amb competències en el sector, van debatre sobre els punts d'acció que cal posar en marxa de cara a convertir la indústria de continguts digitals espanyola en un referent europeu i global.

Descargar resumen en PDF [289KB] Aquest contingut només està disponible en castellà.

 
IV Edició

El 16 de maig de 2017 es va celebrar la IV trobada del Fòrum Red.es que, aquesta vegada es va centrar en la presentació d'iniciatives, enquadrades en el grup de treball ‘Motors digitals’, que podrien servir d'acceleradors per a la transformació digital de sectors clau. En el debat, hi van participar representants de més de vint grans empreses tecnològiques, consultores i entitats públiques, que van aportar la seva visió i idees respecte a les diferents accions que té previst desenvolupar Red.es. 

 
V Edició
El 19 de juny de 2017 es va celebrar el V Fòrum Red.es que, aquesta vegada va versar sobre “Arquitectures digitals”, i en el qual es va aprofundir en la manera en què tecnologies emergents com Big Data, Blockchain, Machine Learning, Cloud Computing o la Internet de les Coses, entre d'altres, poden impulsar la transformació digital en el sector públic. 
 
Descargar resumen Foro Red.es en PDF [1,1MB] Aquest contingut només està disponible en castellà.